Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Les caixes Metal Robots

Correu electrònic Imprimeix

Un dia vaig veure les  tres caixes  de la gama Metal Robots al catáleg d'una botiga per internet i em vaig donar el caprici de comprar-les.

Encara que les vaig pagar una mica cares (vint euros cadascuna) el resultat son tres petits monstres d'uns vint centimetres d' alçada, metàlics en un 80% i  que es poden muntar en una hora cadascun. Cada un es una caixa diferent amb full d' instruccions per un únic model. El negre es la referéncia 892400C, el taronja es el 892400A i el blau turquesa es el 892400B.Venen en caixes de llauna amb tapa de pressió, molt útils per guardar-hi coses després, com les caixes de galetes d'abans.

Cada model conté entre 116 (el turquesa) i 159 peces (el negre). Es poden trobar desde clássiques frontisses o tires ranurads corbades  fins tires flexibles o plaques triangulars corbades.

Si despres de muntats s'els dona per jugar a una criatura, potser no durin gaire, ja que les articulacions son molts cops de plástic i els amortidors amb molla ballen per tot arreu, els de fa vint anys es veien mes forts. Algunes  de les peces van només subjectes a pressió

Son entretinguts de muntar encara que les peces coniques de les cames (d'una xapa rígida molt poc deformable) poden donar molts mals de cap a les persones amb dits gruixuts.

Hi ha també una gama de tres Mini Metal Robots, mes petits, i mes facils de muntar.

Vaig passar amb ells unes quantes hores entretingudes muntant-los i mes tard  fentos adotar posicions per fotografiar-los. I ara tinc entre mans tota una serie de peces "modernes" que els venedors de peces habitualment no subministren.

 

 

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.