Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Videos dels socis a You Tube

Correu electrònic Imprimeix

El YouTube es una bona eina per donar a coneixer els nostres models, en especial aquells que cal veure en funcionament per poder apreciar-los.

A la Penya ja tenim una trentena de videos penjats. El primer va ser el rellotge naval de l'Antonio Valero ara fa uns tres anys. La cosa ha anat creant escola, i ja tenim diversos socis que tenen canal propi.

 

Aqui teniu una llista d'enllaços . Si hi falta algú envieu-nos un correu:

Sebastià Atserias

Jesús Caso

Antoni Gual

Antonio Ruiz

Antonio Valero

Jordi Vallés

Cal afegir el company Josep Ortega que amb la col.laboració del seu fill realitza cada any els videos oficials de les nostres exhibicions.  Degut a la seva durada cal distribuir aquests videos en DVD i no podem penjar- los a You Tube.

Animeu-vos!. Quasi totes les cameres de fotos digitals poden gravar un video. Si obriu un compte i el pujeu directament a You Tube, podreu retallar-lo t aclarir-lo amb les seves eines. Mes endevant podeu atrevir-vos amb un programa de muntatge gratuit: Microsoft  en te un per Vista i Windows 7 anomenat Windows Live Movie Maker. I si us animeu podeu passar-vos a la camera de video i a un programa mes potent.

Animeu-vos!

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.