Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Trinquet de mida reduïda

Correu electrònic Imprimeix

El Meccano disposa de les peces 147a (tinquet) i 148(roda de trinquet) per poder impedir el gir d'un eix en un dels sentits. La Peça 147a, el trinquet necessita fixar-se a una distancia de dos forats de l'eix de la roda 148. Aixó pot comportar massa volum si el muntatge cal que pugui girar sobre l'eix de la roda.

En cas de que us calgui miniaturitzar, i els esforços a transmetre no siguin massa grans us proposem la sol.lució del dibuix.  Una de les pales d'un clip elástic (d'acer!) substitueix el trinquet. Al dibuix hi falta una goma elástica d'uns 4 cm de circumferencia  (el VirtualMec no ens permet de dibuixar-la) subjecta per un extrem al cargol A, passant per sobre la varilla B i per sota de la pala dreta del clip elástic, de manera que empenyi l'altra pala contra la roda de trinquet. La varilla B ha de poder girar lliurement i l'acoblament gira lliure sobre l'eix de la roda de trinquet.

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.