Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Benvinguda

Correu electrònic Imprimeix

Benvingut, afeccionat, simpatitzant o amic del Meccano!

Tens un Meccano rovellat de l'avi -o potser de quan tu mateix eres petit- a l' altell?. Et van regalar un Meccano sense esperar-t'ho i per sorpresa teva un any després encara muntes algunas cosa? Ets un ensenyant que fa servir el Meccano com a eina pedagógica? Ets un coleccionista que atesora caixes de Meccano de fa noranta anys?

Et fem saber que no estas sol. Som ha una colla de gent que també gaudeix d'aquesta “joguina” patentada el 1901, que creiem que es molt mes que una joguina, que es una bona eina educativa per als infants i adolescents, a mes d' una bona manera d'oblidar l'estrés diari i de coneixer gent per tot el món.

Som el Club Meccano de Catalunya, constituit amb el nom de Penya del Cargolet el 1974 per un grup d'afeccionats que va voler anar mes enllá de les converses al café. Ens dediquem a construir models, organitzar exposicions, colaborar amb institucions, publicar un butlletí i una página web, relacionar-nos amb altres clubs d'arreu, en fi divulgar el Meccano compartir la experiencia que ens dona tot aixó.

Si encara no has entrat en el mon del Meccano pero voldries saber-ne mes estarem encantats d' informar-te i orientar-te.

Tenim experiencia en l'us del Meccano en la educació i hem col.laborat en la organització de tallers per a infants.

Uns quants de nosaltres som col.leccionistes, potser podem fer bons intercanvis.

I si t'animes a fer-te soci del club, venir a les reunions, mantenir els teus models muntats per poder un dia treurel's hi la pols i dur-los a les exposicions, escriure articles al butlletí i a la web, vine i et rebrem amb els braços oberts.

Volem saber saber de tu, envia-ns un e-mail , deixa un missatge al llibre de visites o vine a veure'ns a la seu del club un dia de reunió. Si has escrit alguna cosa interessant relacionada amb el Meccano, en la llengua que sigui, fes-ens ho saber, podem publicar-ho.

No estem vinculats economica ni legalment a la casa Meccano ni a cap dels seus distribuidors.
Meccano es una marca registrada de Meccano SA i Nikko.

 

 

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.