Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Art i Meccano
Mostra'n 
# Enllaç web
1   Link   Julio Cortázar i Meccano
El protagonista de La Flor Amarilla recorda haver estat muntant una grua amb el Meccano l llavors... Cortázar coneixia el Mecano, ara podem suposar a qué es referia en el titol de la seva novela experimental 62 - Modelo para armar
2   Link   Pierre Bastien
Un Artista que fa "instal.lacions" que fan música de forma mecànica. Unes quantes s'han basat en el Meccano.
3   Link   mecano
Un grup musical holandés que inclou models Meccano a les portades dels seus discs. No tenen res a veure amb els mecano espanyols dels 90.
4   Link   Escalation
Video del tema Escalation del grup de música electrónica The Rogue Element. La imatge es una animació feta exclusivament amb peces de Meccano!
5   Link   Taitographs
El Sr Jack Tait es una artista gráfic que ha ideat diverses maquines de dibuixar que anomena Taitographs. Reconeix aue va començar de petit amb el Meccano, on desde sempre els manuals han inclós aquestes máquines.
6   Link   Els poliedres d' Esteban Orozco
Article al blog oficial de la Universidad Complutense de Madrid sobre els espectaculars poliedres que fa amb Meccano el Sr. Estaban Orozco, vice-president d' ACEAM. Vegeu també l'article escrit per l'autor dels models que hi ha a la secció de descárregues de la web d' ACEAM.
7   Link   Meccano ou l'analyse matricielle du langage
Rayond Queneau: Meccano ou l'analyse matricielle du langage. Un llibre de 1966, il.lustrat per Enrico Baj amb composicions de peces de Meccano.
8   Link   L'esportiu Meccano de Derek Waghorn
Un cotxe esportiu de tres rodes fet a casa a la anglesa, que simula estar fet amb peces de Meccano enormes i usades. Els detalls están molt lograts.

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.