Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Pagines d'afeccionats
Mostra'n 
# Enllaç web
1   Link   Tim Robinson
Professor d'una Universitat de California i que es dedica a fer models reals de les màquines de càlcul ideades per en Charles Babbage.
2   Link   Pagina de Michael Adler
L'interes principal del Sr Adler es el de construir rellotges amb Meccano, reproduint diferents solucions inventades en la historia de la rellotegría. Cont'e articles i bibliografía sobre el tema.
3   Link   Ralph and Sue’s Meccano
Web molt interessant d'una parella d' afeccionats anglesos. Molt seriosa, amb ressenyes de las caixes modernes, idees, exposicions, i els models que van construint.
4   Link   Daniel Feliubadaló
La pagina d'un aficionat catalá, amb detalls d' un interessant model de muntanya rusa.
5   Link   Antonio Valero
Web d'Antonio Valero, president d'ACEAM. Potser la pagina dedicada al Meccano mes antiga d'Espanya.
Es interessant l'article sobre la historia del Meccano.
6   Link   Blog de Félix Maocho
Recull d' articles sobre Meccano del blog del Sr. Félix Maocho en el que hi ha publicats quasi una cinquantena Desde que el Sr Maocho es soci d' ACEAM, el blog fa de tauler d'anuncis d'aquesta associació.
7   Link   Blog Meccanos a Blogspots
En Paco, col.leccionista, afeigeix una entrada al seu blog cada cop que fa una nova adquisició de Meccano o sistemes similars. Hi ha peces interessants, com un Trix que es veu realment antic. Algú sap com contactar en Paco?
8   Link   Peter Goddard- Grúa posadora de blocs per la escullera de Gijón
El Sr Peter Goddard de Southampton es va documentar a fons per aquest model de grúa mig cap de martell - mig pórtic, utilitzada fins al 1904 per construir l' escullera del port de El Musel, a Gijón. Podeu veure moltes mes grues perfectament documentades i modelades a la mateixa web
9   Link   Atelier JCM
Stephan Evrat recull en el seu blog en francès muntatges fets amb Meccano, Electrikit i microcontroladors Arduino. Rellotges, motors eléctrics de tot tipus, demostracions de trens d'engranatges. Bones fotos i videos.
10   Link   Schraube und Mutter
Es presenta com la web sobre Meccano en alemany.
11   Link   Blog de Philip Webb
El blog d'en Philip Webb, administrador de la web de la North Midlands Meccano Guild i president de la Inernational Society of Meccanomen
12   Link   Mekanoamateur
Aquest aficionat francés manté un blog a on descriu amb detall els models que fa.
13   Link   Neils Meccano
El Sr Neil Speirs, de Melbourne, Austràlia es dedica a fer amb Meccano jardins xinesos, reproduccions d'obres d'art (Mondrian, Escher) i il.lusions óptiques.
14   Link   El blog del model mes gran del mon?
El Sr Graham Shepherd de Sudafrica está fent un model de la excavadora de roda de catúfols Bagger 288 a una escala enorme. Tan gran que li cal fer-se les peces ell mateix amb acer mes gruixut del normal. Seguiu el muntatge al seu blog.
15   Link   El monorriail de Wuppertal
Un enorme model del tren elevat (Schwebenbahn) de Wuppertal, fet en seccions per diversos aficcionats, es van reunir per provar-lo a casa d'un d'ells i van filmar aquest video. Utilitzen el sistama Marklin-Metal, la versió alemanya del Meccano.

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.