Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Venda de peces i documentació

Si voleu fer un model determinat podeu comprar les peces necessaries al detall. Hi han venedors de planols i instruccions de muntatge, de peces originals noves, de peces originals poc usades, de peces de reproducció, de peces dissenyades pels afeccionats  i per fi venedors d'altres marques compatibles. Aquesta categoria comercia principalment per internet.

Mostra'n 
# Enllaç web
1   Link   Meccano Worldwide Mail Order
El Sr Sommerville de MWMO s'especialitza en la venda de documentació en paper o CD. Planols, instruccions per la construcció de models singulars, bibliografia sobre Meccano.... Fins i tot el CD que recopila les peces de Meccano pacientement dibuixades en CAD 3-D pel company Jordi Fabregat.
2   Link   Meccanoman
La web del Sr. Dave Taylor es la mes completa, pero l'exit la mata. Pocs minuts d admissió de comandes li generen feina per tot un mes, en que no s'accepten més comandes. Te peces noves oficials i de reproducció tante Meccano com Märklin. Si veieu la paradeta del Sr taylor en alguna exposició anglesa, aprofiteu-ho, us será mes fácil que comprar a la seva web!
3   Link   e-bay
E-bay es conegut per les subhastes pero allotja també comerços convencionals que fan servir la seva infraestructura. Les subhastes poden ser interessants per comprar-hi coses introbables i tambè, amb paciència, per vendre's el Meccano peça a peça.
4   Link   Meccanoshop (Frizinghall Models & Railways)
Venda de peces per correu. També tenen literatura. Es el que s'anuncia sempre a la darrera pàgina del Constructor Quaterly. Molt seriosos.
5   Link   El Rincon del Juguete
El Rincon del Juguete es una botiga virtual on podeu comprar peces soltes Metallus (dels que son distribuidors oficials)i caixes de Meccano. Podeu trobar-los físicament al seu establiment a Tres Cantos (Madrid)
6   Link   Constructor Quarterly
La única revista sobre Meccano que no es el butlletí d'un club, editada per Robin Johnson desde fa mes de vint anys. Inclou els models mes espaterrants de les exhibicions explicats pels seus autors, els petits models de l'artista Bernard Périer, fotos amb molt detall, articles de fons, noticies, etc... Te 64 pàgines de paper satinat de primera, arriba puntualment per avió i té tot el que cal a una revista especialitzada d'alt nivell.
7   Link   Mike Rhoades
El Sr Rhoades porta vint anys venent per correu peces noves ó poc usades, a elecció del comprador. Amb una particularitat, no té internet. Cal contactar-lo per correu, fax o teléfon. Podeu demanar-li una tarifa impresa.
137 Fairfield Avenue, Kirk Ella,Hull ,HU10 7UW,UNITED KINGDOM, T: (+44) 1482 650 463, F: (+44) 1482 658 327
8   Link   M.R. Productions
M.R. productions es un distribuidor oficial de Meccano al sud de França. Ven per internet. Te només peces noves de les cases Meccano i Exacto Si preferiu tractar amb els vostres proveidors en francés aquest es el vostre. Compte, els preus no inclouen l'IVA.

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.