Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Sebastià Atserias publica al Constructor Quarterly

Correu electrònic Imprimeix

La revista amb mes anomenada del nostre ram cq94_article_pou_petroli_sebastia, la anglesa Constructor Quarterly, ha publicat al seu numero 94 un interessant article escrit pel nostre company Sebastià Atserias on explica en detall el seu model de torre de perforació i explotació d'un pou petrolífer.

L'article compta amb la ajuda inestimable de les fotos d' en Enric Esplugues, que tots coneixeu com a editor del nostre butlletí.

El model el vau poder veure en viu a la exposició que vem fer a la Biblioteca del barri de Sant Antoni el passat mes d'Abril i incorpora tots els elements de la perforació tant  sobre com sota terra. Hi podem veure amb tot detall els estrats geológics, el trepà, la torre, la bomba d'explotació, la bomba de extracció de llots i finalment la màquina de vapor que proporciona la força motriu.

Aquest no es el primer article que en Sebastià publica al Constructor Quarterly, ja que el numero 65 conté una descripció de la réplica de la maquina de vapor Meccano de 1928, que mitjançant un modern motor eléctric mou el present model.

La nostra enhorabona al modelista i al fotógraf, que deixen molt alt el prestigi del nostre club.

 

 

 

 

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.