Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Sebastià Atserias de nou a Constructor Quarterly

Correu electrònic Imprimeix

Ja sabiem que els models que fem els socis de la Penya no tenen res a envejar als que es fan a altres paisos, pero ens agrada que de tant en tant ens ho confirmin els de fora.

 

 

La reconeguda revista Constructor Quarterly publica al seu numero 101 la descripció d'un model del company Sebastià Atserias.

Es tracta dels patinadors que vam poder admirar a la darrera exposició del club, un model alegre que va fer les delicies de petits i grans. Tothom tenia curiositat per saber com feia que els patinadors fessin les seves evolucions sense cap connexió mecánica.

Doncs be, en Sebastiá va escriure una article per explicar-ho, va portar el model a fotografiar a  l'estudi  de l'Enric Esplugues i el va proposar a en Robin Johnson, l'editor del Quarterly. Aquest es va mostrar interessat i despres de nombroses  correccions i aclariments, l'article va quedar llest. Com que el 100 era un número conmemoratiu de la revista l'article ha hagut d'esperar al numero 101, pero no hi fa res perque així apareix al costat dels reportatges sobre la exposició de Skegness d'enguany.

En Sebastià ha fet un video del model a ritme de vals per acompanyar l'article. El podeu veure a You Tube. Hi ha també fotos de detall al seu àlbum.

Constructor Quarterly ja havia publicat anteriorment dos articles d'en Sebastià sobre el seus models de explotació petrolífera i de maquina de vapor Meccano.

La nostra enhorabona al modelista - articulista i al fotógraf, pel seu excel.lent treball!

 

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.