Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

En portada a Constructor Quarterly!

Correu electrònic Imprimeix

El número de Setembre de 2015 de Constructor Quarterly, que es distribueix a començament de juliol, te en portada el model d'un soci de la Penya, en Sebastiá Atserias.

 

 

Es tracta d'un magatzem robotitzat, construit completament amb Meccano i comandat per una placa Arduino Uno, connectada a un ordinador. El llenguatge de programació semigràfic Scratch ha permès una programació senzilla del dispositiu, sense la complicació del llenguatge C amb el que l'Arduino ve de fabrica.

El dispositiu funciona així: Al detectar-se un nou paquet al punt d'arribada, el muntacàrregues el recull i enmagatzema en una posició lliure de la estanteria. El codi i situació del paquet queda enregistrada i l'usuari pot demanar  aquest codi, de manera que el muntacàrregues sap a quin estant trobar-lo. El paquet es recuperat i portat al punt d'arribada on l'usuari pot emportar se'l.

La portada del Constructor Quarterly i el detallat article que la acompanya  ve a reconèixer el nivell internacional de molts dels modelistes de la Penya.

El que l'escollit hagi estat en Sebastiá Atserías, a mes de validar la gran qualitat del seu model, nomes fa que reconeixer la seva empenta: un cop acabat i ajustat el model ha fet la feina adicional d'escriure l'article, traduir-lo, portar el model a un fotógraf professional (el company Esplugues), corregir proves i aportar la informació adicional demanada per l'editor de la revista.

La feina ben feta no te fronteres!

 

 

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.