Web del Club Meccano de Catalunya, La Penya del Cargolet

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Exposició Meccano a Barcelona el Març de 2017

Correu electrònic Imprimeix

Ja tenim data en ferm per la 24ena Exposició Catalana de Meccano! La farem el cap de setmana del 10 i 11 de Març, al mateix lloc on vam celebrar la darrera ara fa mes de tres anys.

La adreça es Ludoteca el Xalet del Clot, carrer Bilbao 220 baixos, i com sempre la entrada es pel darrera, pel passatge de Carmen de Burgos, paral·lel per sota de Guipuscoa, entre Bilbao i Lope de Vega.

 

Tindrem obert el divendres 10 i dissabte 11 de març  en horari de 9 a 13:30 del mati i de 16 a 20 hores a la tarda.

Les parades de metro mes properes son Clot i Bac De Roda i les linies d'autobusos son la H10 i la V27.

Els socis rebreu una carta del secretari amb la que podreu insrciure els vostres models i per que podem tenir una previsió de l'espai que caldrá a las taules. El muntatge sera dijous a la tarda, i el desmuntatge el diumenge al matí, abans de la Junta que será a les 10:30.

Els no socis que tingueu un model interessant muntat, podeu venir a exposar-lo entre els nostres. Nomes us preguem que feu servir el formulari de correu electronic de la web per indicar-nos en les dimensions per tenir previst l'espai. Animeu-vos!

Per tots els que ens heu estat seguint a traves d' Internet, aquesta es una bona ocasió per apropar els infants a la nostra afició, per donar-vos a conéixer i per venir a veure el que fem.

I si voleu desprendre-us d'un Meccano pel que no teniu interes, porteu-lo, que  aqui podreu trobar gent que us el pot valorar o potser fins i tot un comprador.

La foto del cartell es d' un dels models que exposarem, el sistema de enmagatzematge robotitzat d'en Sebastià Atserias,

Aqui teniu l'enllaç al Google Maps per trobar el local.

Sereu tots benvinguts, grans i petits!

 

 

Inicia sessió

Hem deshabilitat el registre degut per evitar publicitat no desitjada. Disculpeu les molèsties

Si us surt l'error "Invalid Token", netegeu la caché del vostre navegador, refresqueu la pàgina i torneu a intentar l'inici de sessió.